Winter op PAKT

winter pakt

PAKT gaat de feestdagen in en viert dat graag met jou erbij. Kom mee proeven van de PAKT-vibe, een dynamisch, creatief en duurzaam antwoord op de noden van de bruisende, moderne, urban samenleving. Volks en toch stedelijk, een dorp in de stad, met het platteland op een dak.

Het is knus en lekker warm in de prachtige interieurs van Spéciale Belge Taproom, Camionette, Standard Pizza, Caffènation en Racine, maar speciaal op deze dag strijkt de succesvolle PAKTMARKT ook weer neer op de site met haar roots bij De Duveltjesmarkt en Borgerhub, en inmiddels met een eigen uitgebouwde identiteit van een heel fijne mix van handgemaakt moois, kleine lokale merkjes, heerlijke artisanale producten en originele vintage. Ideaal voor die laatste cadeautjes onder de kerstboom of in ruil voor een nieuwjaarsbrief.

Naast kuieren op de markt en opwarmen aan de vuurkorven, kan je je deelnemen aan de volksspelen die voor jou en je gezelschap klaar staan en genieten van een streepje muziek of andere culturele verrassingen.

Wat kan je nog verwachten? 

Nina van de Dakhuisjes kookt voor jou. Schuif je graag bij haar aan tafel en laat je je graag inwikkelen met haar warme gastvrijheid, check dan de agenda voor info en inschrijvingen.  

Welke dagen blokkeer je in je agenda:

Zaterdag 16 december 2023 van 12u tot 20u
Zondag 17 december 2023 van 12u tot 17u