*UITVERKOCHT* Food.Film.Fest. op het dak

Seed: The Untold Story film

PAKT en Volle Grond doen mee met Food.Film.Fest. 2023! Kom kijken naar de documentaire "Seed: The Untold Story" in onze gezellige dakserre.

Donderdag 7 december kan je op het dak van PAKT de film "Seed: The Untold Story" komen kijken. Deze filmvertoning kadert in het filmfestival Food.Film.Fest., dat loopt van 10 november tot 10 december. We nodigen je graag uit in de dakserre, om gezellig bij de kachel en onder een dekentje één van de films van het festival te komen kijken.

De documentaire "Seed: The Untold Story" volgt gepassioneerde mensen die onze 12.000 jaar oude voedselerfenis willen beschermen. Boeren, boerinnen, wetenschappers, advocaten en inheemse zaadbewaarders voeren een bemoedigende strijd voor voedselsoevereiniteit, beginnend bij het begin: zaadjes. Een thema nauw aan het hart van Volle Grond, de beheerder van de dakboerderij!

 

Op initiatief van Voedsel Anders en samen met nog heel wat andere Antwerpse organisaties zorgen we 4 weken lang voor inspirerende films over de uitdagingen én oplossingen van ons voedsel in de toekomst. Eén food film festival dus, met meerdere data en locaties!

Je kan voor één van de inspirerende films van Food.Film.Fest in het Antwerpse hier terecht:

- donderdag 16 november, RICO en Cinema Rix: Une oasis d’espoir
- donderdag 23 november, de beek en VELT: The Milk System
- zondag 26 november, De Landgenoten & The Studio: Sur le champ
- donderdag 30 november, Filmhuis Klappei: Sur le champ
- donderdag 7 december, PAKT: Seed: The untold story

Voor meer info, check de website van Voedsel Anders.

 

Film: "Seed: The Untold Story" van Jon Betz en Taggart Siegel - 2016 - VS - 94 min

De film kan je komen kijken voor een vrije bijdrage, die gaat naar de werking van de dakboerderij. Dit kan ter plaatse cash & met Payconiq. Reserveren is wel verplicht door HIER je plaatsje te reserveren.


 

Bij vragen, contacteer visit@pakt-antwerpen.be

Let op: dit is geen rondleiding van de dakboerderij. Het zal donker zijn en dus gaan we rechtstreeks naar de serre en zal je niet veel van de rest van het dak kunnen zien.

Rondleidingen van de dakboerderij starten terug in april 2024!