DakGoesting

open mic

DakGoesting is de gloednieuwste open mic in't centrum van Antwerpen. De open mic waar je op het dak perform't zodat we het niet elke maand terug moeten vastmaken:


- 3 knallende gevraagde artiesten gaande van rap, zang, spoken word, dans, muziek... tot wat je je ook maar kan inbeelden uit Antwerpen en tot ver daarbuiten,
- een super gezellige sfeer en locatie en
- een open mic stuk 5 minuten het beste van jezelf te kunnen geven en ons vanop het dak uit onze sokken te slaan. Of ons gewoon 5 minuten lang in stilte aanstaren, simpelweg omdat het kan en je daarvoor de ballen en zenuwen van staal bezit. Jij beslists volledig wat je brengt.

Inschrijven voor de Open Mic doe je op het event zelf, spreek onze host Tijs De Wit hiervoor aan. Als je muziek/audio nodig hebt, kom op tijd en breng audio mee op gsm in mp3 bestand OF op stick.

Aangezien deze Open Mic buiten is raden we jullie zeker aan jullie warm genoeg aan te kleden. Wij voorzien sowieso paracols en luifels tegen de regen, vuurkorven en glühwein om de sfeer hoog te en de handen warm te houden.


Een gevolg hiervan: bij noodweer/zware regen zal dit event mogelijk verplaatst worden. We gaan er niet van uit dat dit nodig zal zijn maar we houden wel de weerberichten in het oog en brengen, in het geval dat, zo snel mogelijk op de hoogte.

 

Meer info