Event op 't dak

dakhuisjes

Een inspiratiedag met kakelende kippen, moederkesdag met het tikken van de specht of een intieme trouw met het zoemen van de bijtjes op de achtergrond? Daarvoor hoef je voortaan niet meer naar de boerenbuiten.

Maar ook een gezellige kaartavond, een productpresentatie, een creatieve brainstorm met het buurtcomité, een cultureel optreden, een degustatie, een bedrijfsverwennerij, een vergadering, trouwen, communie … Het kan allemaal in de dak-huisjes, het bezoekerscentrum van de grootste dakboerderij van Vlaanderen, gelegen op de daken van de gerenoveerde pakhuizen van de PAKT-site.

Tegelijkertijd een bruisende creatieve plek én een groene oase in hartje Antwerpen. Een verborgen parel waar elke activiteit een unieke belevenis wordt.

 

Hoe werk het?

Veelgestelde vragen

Aantal personen

Activiteiten met maximum 24 personen. 

 

Voorzieningen

Er zijn twee identieke dak-huisjes met overdekt terras. 

De dak-huisjes zijn voorzien van alle nodige comfort voor jouw vergader moment, workshops, bedrijfs event of familiale aangelegenheid en beschikken over een eigen keuken, badkamer en toilet.

Heb je een extra ruimte nodig, bvb voor een workshop, teamdag, product voorstelling ... dan kan je de serre van maandag tot vrijdag als extra locatie bij de dak-huisjes huren van 9u tot 17u.

Voor alle privé events zoals mini trouw, communie, verjaardag kan je indien gewenst na jouw event met maximum 4 personen overnachten. Informeer bij je aanvraag naar de mogelijkheden.

Reserveren

Om een reservatie te maken raden we je aan om tijdig contact op te nemen, vooral de periode tussen maart en begin november zijn zeer gegeerd! 

Tarief kan variëren per seizoen en is verschillende voor particulieren en bedrijven maar ook het type event en specifieke wensen bepalen de dagprijs van de huisjes. 

Onze dak-huisjes worden gedurende de week verhuurd als vergaderruimte, product voorstelling, pers moment ... tijdens de kantooruren van 9u tot 17u. Prijzen starten vanaf 350€ 

Heb je een workshop gepland, een avondje gezellig met de vrienden, etc ... dan kan dat vanaf 400€. Je avond kan dan ongeveer starten vanaf 18u (afhankelijk van onze dagbezetting en het tijdig klaarzetten voor jouw event)

Alle aanvragen worden apart verwerkt en er wordt een offerte opmaat gemaakt. 

Eten en drinken

We bieden een eigen catering aan met Cantina Nina en verwerken onze kruiden, groenten en fruit van 't dak en lokale biogroenten van de PAKT boeren. Informeer bij je aanvraag naar de mogelijkheden voor jouw event. 

Wens je alsnog zelf wat extra hapjes etc mee te nemen dan kan dat ... gelieve dit verder te bespreken bij je aanvraag. 

Aankomst en vertrek

Er is een zone voor laden en lossen die kort kan gebruikt worden. Parkeren op de PAKT-site is niet mogelijk tenzij anders afgesproken bij het plaatsen van jouw boeking. 

Je kan ook parkeren in de buurt. Het beste kom je met de fiets, vélo, te voet of met het openbaar vervoer. Er is een treinstation en tram op wandelafstand. Zo help je mee aan een leefbare stad.

Afspraken

 • Hou rekening met de ligging van de dak-huisjes, ze zijn enkel bereikbaar via de buitentrap naar het derde verdiep. Alle materialen worden langs deze weg naar boven gebracht. Hou rekening met je gastenlijst: minder goed te been, hoogtevrees ... spelen soms parten bij het plaatsen van je boeking. 
   
 • We laten enkel events toe die in de lijn liggen van de spirit van onze dakboerderij; namelijk ecologisch, klimaat bewust, sociaal verbindend, cultureel, familiaal gezellig, farm styled.... dus voor  knallende feestjes met dj boot zijn er geschiktere locaties.

 • Je laat alles netjes achter. Je bent zelf verantwoordelijk voor opkuis en afwas. 

 • Graag ontvangen we van jouw voldoende details, dus geef alvast even aan wat voor event je wenst te organiseren en het aantal personen je zal ontvangen. 

 • Muziek spelen kan op kamervolume tot 22.00u, daarna houden we het graag stil voor de buren. 

 • We vragen ook om op het dak van de dak-huisjes te blijven. De andere daken zijn voorbehouden voor de leden van de dakboerderij. Mogelijk komt er een dakboer rond de dak-huisjes wat snoeien, plukken of wieden. 

 • Het is verboden te roken in de huisjes of op het dak. Roken is enkel toegestaan op de voorziene plaats aan de trappen.

 • Open vuur,bbq en vuurwerk zijn absoluut en overal verboden

 • Geen drugs

 • Plukken van groenten en kruiden is niet toegelaten, in de toekomst komen er een aantal kweekbakken met kruiden voorbehouden voor de huisjes

 • De uitbater van de dak-huisjes is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. De huurder van de huisjes beschikt zelf over de nodige verzekeringen die alle lichamelijke of materiële schadegevallen dekken. Wij mogen een attest opvragen indien nodig.

Vraag jouw EVENT AAN

PAKT

…dat je wil reserveren?

Naam