NIEUWS

PAKT heeft samen met OMGEVING B-GT, Bollinger Grohmann, Yellow Window de ontwerpwedstrijd gewonnen voor de vergroening van het administratief centrum ‘den Bell’ in Antwerpen.

Bart en Tinne telen met passie en knowhow biologisch fruit, groenten en bloemen in Vremde. Voortaan zorgen ze samen met Wim, Joost (Oogstappel), Stijn (Nooit Geweten Dat je Dit Kon Eten), Joris (Imkerij De Groene Weg), Koen en Stien (Groenlof) en Kathy (Forestree) voor een uitgebreid lokaal aanbod op PAKT.
De hele zomer lang zijn er opnieuw rondleidingen op de dakboerderij.
Een intieme lunch, diner of receptie, een workshop, teambuilding of zelfs ontwaken met kakelende kippen, het tikken van de specht of zoemende bijtjes op de achtergrond Daarvoor hoef je voortaan niet meer naar de boerenbuiten.
In de gloednieuwe dakserre kan je het hele jaar door vergaderen met je team of klanten ontvangen.
Wil je graag werken in een bruisende groene werkomgeving? Welnu.... er is een ruimte vrijgekomen op de PAKT-site!
Bioboeren Koen en Stien verhuisden met Groenlof van Gent naar Lier. Vanaf half april zorgen ze samen met Wim, Joost (Oogstappel), Stijn (Nooit Geweten Dat je Dit Kon Eten), Joris (Imkerij De Groene Weg) en Kathy (Forestree) voor een uitgebreid lokaal aanbod op PAKT.
De stad Antwerpen wil zoveel mogelijk percelen op haar grondgebied klaar maken voor de gevolgen van de klimaatverandering.
De PAKT collega’s steken deze eindejaarsperiode de schouders onder een gemeenschappelijk initiatief: de PAKT giftbox. Een verzamelbox met al het lekkers dat PAKT te bieden heeft. Lokale en kwaliteitsvolle producten. 
Ontdek de talrijke voordelen van het kweken van hooibalen voor jouw stadstuin in deze PAKT webinar op 5 december.
In het Europese onderzoeksproject GROOF inspireert PAKT enkele dakpionier in Frankrijk, België en Luxemburg.
Op 18, 19 en 20 september 2020 organiseert de stad Antwerpen de tweede editie van het dakenfestival DAKkan.
Op zondag 13 september kan je – gewapend met een creatieve kaart – op ontdekkingstocht in Berchem.
Op 19 en 20 september vieren we feest.
Nog nooit is er zo hard uitgekeken naar de zomer… en de terrasjes. Op 8 juni is het eindelijk zo ver.
Dat blijkt uit een lijst van de honderd snelst groeiende beroepen.

Pakt dat je op de hoogte wil blijven?

Je kan op elk moment afmelden van de nieuwsbrief door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, raadpleeg onze website. Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Je gegevens worden verzonden naar Mailchimp. Lees hier meer over de privacyregels bij Mailchimp.