Boerencoöperatie breidt uit

vremdveld

Bart en Tinne telen met passie en knowhow biologisch fruit, groenten en bloemen in Vremde. Voortaan zorgen ze samen met Wim, Joost (Oogstappel), Stijn (Nooit Geweten Dat je Dit Kon Eten), Joris (Imkerij De Groene Weg), Koen en Stien (Groenlof) en Kathy (Forestree) voor een uitgebreid lokaal aanbod op PAKT.

 

 

Op en rond de daken van PAKT draait alles rond lokaal, kwalitatief en gezond eten. Al sinds 2017 delen onze stadsboeren hun kennis op de dakboerderij van PAKT en leveren ze dagvers geoogste groenten - die ze op hun velden buiten de stad telen - aan Antwerpse koks en cateraars.

elke woendsag FRUIT, groenten, honing en eitjes

In 2019 breidden Wim en Joost van Oogstappel dit aanbod uit met biologische groentepakketten voor particulieren, elke week af te halen op het binnenplein van PAKT. Dit bleek een groot succes, want na het eerste seizoen waren ze al helemaal volzet. Intussen voegden imker Joris en Kathy van Forestree zich bij de wekelijkse boerenkraam met PAKT honing, eitjes, vlees en veldboeketjes. Maar ook aardbeien en ander kleinfruit van Vremdveld zijn er sinds kort te verkrijgen. Kortom, elke woensdagnamiddag is het gezellig vertoeven aan de boerenkraam op ons binnenplein.

Meer info

diverser aanbod voor antwerpse koks en cateraars 

Ook al was het afgelopen jaar allesbehalve evident voor de horeca en hun leveranciers, toch zijn onze stadsboeren steeds blijven leveren aan hun trouwe klanten voor hun take-away menu's. Er werd in nauw overleg met de klanten nog meer de focus gelegd op kwaliteit en een voldoende divers aanbod van het veld. We zijn dan ook érg blij met onze nieuwste boerenleden...  Bart en Tinne telen hun producten met respect voor bodem, natuur en mens. Ze sluiten zich dan ook graag aan bij de boerencoöperatie van PAKT met hun kleinfruit en eetbare bloemen. Voortaan kunnen we dus 'uitpakken' met een nog uitgebreider aanbod recht van het veld.

Online shop voor professionals

Chefs kunnen eenvoudig bestellen via de webshop. Bestellingen wordt dagvers geoogst en dinsdag en vrijdag in de keuken geleverd door de stadsboeren van PAKT. Ontvang een wekelijke update in je mailbox van ons aanbod kwalitatieve, kraakverse groenten. Het seizoen loopt van half april tot eind december. Aanbod exclusief voor Antwerpse koks en cateraars.

Ontvang de wekelijkse update