Camionette opent haar deuren

gerecht

Na een korte, succesvolle preview tijdens het PAKT-feest opende Camionette, de nieuwe aanwinst op het PAKT, haar deuren. Vanaf nu dus kunnen wij genieten van de vegan kaart, heel verfijnd gebracht, in een prachtig kader.

Geen mooiere periode trouwens om te starten met dit exclusief concept, het zusje van Camion; de zomer brengt zomeravonden met zich mee, en door het aperitief- en cocktailconcept, waan je je zo op vakantie. Bordjes zijn elegant, smaken verfijnd, gerechten doordacht. Daarenboven komen de groenten en kruiden recht van het veld van de PAKT-boeren. Het terras verdeelt zich in intieme hoekjes, met tweezitjes, maar ook tafels voor groter gezelschap. Het binnenplein van het PAKT schept het ideale canvas.

Binnenin de zaak is het interieur geraffineerd gekozen: de industriële look van het pand werd gerespecteerd en omarmd door een aanvullende kader: een lange bar voor een tête-à-tête, comfortabele zitbanken als sculpturen in de ruimte, een open keuken als levend schilderij. Camille en Boquion kozen voor een volledige aanpak, en die lijn trekken ze door in hun zorgzame, fijne en gastvrije bediening van hun klanten.

Het PAKT is alvast heel fier op deze nieuwe invulling.