PAKT viert heropening terrasjes

binnenplein pakt


"we maken er één groot terras van"

Nog nooit is er zo hard uitgekeken naar de zomer… en de terrasjes. Op 8 juni is het eindelijk zo ver.
 
Het was de afgelopen maanden rustig vertoeven op de PAKT-site in Antwerpen. Buiten enkele buurtbewoners die er passeerden om wat bij te praten op het groene binnenplein, was het er nog nooit zo stil. De laatste weken kwam er stilaan weer wat leven in de brouwerij; Crossfit mocht opnieuw buiten sporten, de leden van de dakboerderij mochten weer samen de moestuin onderhouden. 
 
Maar voor de eet- en drinkgelegenheden op de PAKT-site was het bang afwachten. Ze maakten er het beste van met take away koffies, pizza’s, boterhammen, ijsjes, … Aan creativiteit geen gebrek; enkele collega’s boden samen een #pakteenaperitief-box aan. Om de heropening voor te bereiden, werkten ze samen een plan uit om toch zoveel mogelijk mensen te ontvangen en tegelijkertijd de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen.
 
“Gelukkig hebben we een grote groene binnenruimte ter beschikking van de eigenaars die we onderling mogen verdelen.” En dat gebeurt zonder enige moeite. “We maken er één groot terras van”, klinkt het enthousiast. “Met de nodige afstand en duidelijke bezoekersstromen, uiteraard.”


PAKT DAT JE MEE WIL VIEREN?