Stadsboeren van PAKT breiden uit

groenlof

Op en rond de daken van PAKT draait alles rond lokaal, kwalitatief en gezond eten. Al sinds 2017 delen onze stadsboeren hun kennis op de dakboerderij van PAKT en leveren ze dagvers geoogste groenten - die ze op hun velden buiten de stad telen - aan Antwerpse koks en cateraars.

elke woendsag groenten, honing en eitjes

In 2019 breidden Wim en Joost van Oogstappel dit aanbod uit met biologische groentepakketten voor particulieren, elke week af te halen op het binnenplein van PAKT. Dit bleek een groot succes, want na het eerste seizoen waren ze al helemaal volzet. In 2020 voegden imker Joris en Kathy van Forestree zich bij de wekelijkse boerenkraam met PAKT honing en eitjes. Dit seizoen komen daar nog vlees en veldboeketjes bij van Kathy. Kortom, vanaf half april is het elke woensdagnamiddag gezellig vertoeven aan de boerenkraam op ons binnenplein.

Meer info

diverser aanbod voor antwerpse koks en cateraars 

Ook al was het afgelopen jaar allesbehalve evident voor de horeca en hun leveranciers, toch zijn onze stadsboeren steeds blijven leveren aan hun trouwe klanten voor hun take-away menu's. Er werd in nauw overleg met de klanten nog meer de focus gelegd op kwaliteit en een voldoende divers aanbod van het veld. We zijn dan ook érg blij met onze nieuwste boerenleden... Stien en Koen telen reeds vier jaar biologische groenten op hun boerderij Groenlof in Gent. Nu ze verhuisd zijn naar Lier, sluiten ze zich graag aan bij de boerencoöperatie van PAKT. Vanaf half april kunnen we dus 'uitpakken' met een uitgebreider aanbod groenten recht van het veld.

Online shop voor professionals

Chefs kunnen eenvoudig bestellen via de webshop. Bestellingen wordt dagvers geoogst en dinsdag en vrijdag in de keuken geleverd door de stadsboeren van PAKT. Ontvang een wekelijke update in je mailbox van ons aanbod kwalitatieve, kraakverse groenten. Het seizoen start half april. Aanbod exclusief voor Antwerpse koks en cateraars.

Ontvang de wekelijkse update