Bezoek 't dak Wintereditie

serre op dak

Laat je inspireren tijdens deze winterse sessie door wat er leeft op de grootste dakboerderij van 't stad.

Van harte welkom op de dakboerderij van PAKT!

Kom alles te weten over onze circulaire dakteelten, onze dakboeren en dakdieren, de geschiedenis van de site en de werking van ons uniek stadslandbouwproject. Ook al groeit en bloeit er minder tijdens de winter op het dak, is het toch de moeite om eens een kijkje te komen nemen.

Max 24 deelnemers per rondleiding. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis mee en hoef je niet in te schrijven. Vanaf 6 jaar moet je wel een ticket kopen. De rondleiding is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, mensen die slecht te been zijn, of mensen met ernstige hoogtevrees.

De rondleiding start stipt op tijd op de PAKT site: toegankelijk te voet of met de fiets via Lamorinièrestraat 161 of het Groen Kwartier (Regine Beerplein). De site ligt op 10 minuten wandelen van Berchem station. Er is geen parkeergelegenheid op de site.

We verzamelen op het binnenplein van PAKT aan de houten kubus tegenover het terras van Caffenation. Laatkomers kunnen niet meer zelf het dak op, dus kom op tijd.

Tickets hoef je niet af te drukken, we gebruiken een digitale inschrijvingslijst. Je kan ons bij vragen steeds contacteren op visit@pakt-antwerpen.be.

 

Koop tickets