Dakwandeling @ PAKT - lente 2023

bloemen serre

Kom tijdens je bezoek aan de dakboerderij van PAKT alles te weten over onze circulaire dakteelten, telen op hooi, onze dakdieren, over onze dakboeren, ... samen met onze dakgids ga je op ontdekking naar wat er allemaal groeit en bloeit op het dak.

Aan het begin van de zomer wordt de dakboerderij weer een explosie van bloemen, kleuren en geuren! Echt de moeite dus om eens te komen ontdekken.

Je kan 1 à 2 keer per week aansluiten bij een geplande dakwandeling. Elke week ziet de planning er wat anders uit. Check dus zeker de data hieronder!

We nemen max 24 deelnemers mee. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis mee en hoef je niet in te schrijven. Vanaf 6 jaar moet je wel een ticket kopen. De rondleiding is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, mensen die slecht te been zijn, of mensen met ernstige hoogtevrees. Ook mensen met zware hooikoorts kijken best uit - hooi hebben wij in overvloed op ons dak!

De rondleiding start stipt op de PAKT site. We verzamelen aan het houten 'podium' op het binnenplein; onder het kantoor van Foodbag en tegenover Caffenation. Kom op tijd! Laatkomers kunnen niet meer zelf het dak op eens we vertrokken zijn.

De PAKT site is toegankelijk te voet of met de fiets via Lamorinièrestraat 161 of het Groen Kwartier (Regine Beerplein). De site ligt op 10 minuten wandelen van Berchem station. Er is geen parkeergelegenheid op de site.

Tickets hoef je niet af te drukken, we gebruiken een inschrijvingslijst. Je kan ons bij vragen contacteren via visit@pakt-antwerpen.be.

De rondleiding gebeurt in het Nederlands. Is taal een barrière? Contacteer ons eerst even via visit@pakt-antwerpen.be

 

 Bekijk de data & reserveer tickets

Geplande data mei - juni 2023:

wo 3 mei - 19:00

vr 5 mei - 18:00

wo 10 mei - 19:00

zo 14 mei - 11:00

wo 24 mei - 20:00

za 3 juni - 13:00

wo 14 juni - 20:00

Data voor de zomervakantie komen in de loop van juni online!