Rondleiding dakboerderij - PAKT feest editie

bloemen dak

Ontdek de dakboerderij tijdens het bruisende PAKT feest en kom het verhaal achter het dak van PAKT te weten

Beneden op het pleintje lekker snuisteren op de creatieve markt, een drankje drinken in één van de horeca zaken op de site, één van de volksspelen uitproberen,... maak je bezoek aan het PAKT feest af met een bezoekje aan de dakboerderij! 

Op zondag 24 september kan je om 14u en om 17u het dak bezoeken met een rondleiding van 1 uur.

Kom tijdens je bezoek aan de dakboerderij van PAKT alles te weten over onze circulaire dakteelten, telen op hooi, onze dakdieren, over onze dakboeren, ... ontdek dit unieke stadslandbouwproject, het grootste van de stad!

We nemen max 24 deelnemers mee. Kinderen tot 5 jaar kunnen extra mee en hoef je niet in te schrijven. Kinderen vanaf 6 jaar hebben wel een ticket nodig. De rondleiding is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, mensen die slecht te been zijn, of mensen met ernstige hoogtevrees.

De rondleiding start stipt op de PAKT site. We verzamelen beneden aan het houten 'podium' op het binnenplein; onder het kantoor van Foodbag en tegenover Caffenation. Kom op tijd! Laatkomers kunnen niet meer zelf het dak op eens we vertrokken zijn.

De PAKT site is toegankelijk te voet of met de fiets via Lamorinièrestraat 161 of het Groen Kwartier (Regine Beerplein). De site ligt op 10 minuten wandelen van Berchem station. Er is geen parkeergelegenheid op de site.

Tickets hoef je niet af te drukken, we gebruiken een inschrijvingslijst. Je kan ons bij vragen contacteren via visit@pakt-antwerpen.be.

 

Reserveer je plaatsje hier