Slapen op 't dak

dakhuisjes

Ontwaken met kakelende kippen, met het tikken van de specht of met het zoemen van de bijtjes? Daarvoor hoef je voortaan niet meer naar de boerenbuiten.

Kom overnachten in de dakhuisjes, het bezoekerscentrum van de grootste dakboerderij van Vlaanderen, gelegen op de daken van de gerenoveerde pakhuizen van de PAK-site.

Tegelijkertijd een bruisende creatieve plek én een groene oase in hartje Antwerpen. Een verborgen parel waar overnachten een unieke belevenis wordt.

 

Hoe werk het?

Veelgestelde vragen

Aantal personen

Tijdens het weekend worden beide huisjes als één geheel verhuurd. Mogelijkheid tot overnachten met maximum 4 personen. Je kan natuurlijk ook met twee personen overnachten en de andere kamer gebruiken als leefruimte. De bedden kunnen immers in de muur ingeklapt worden. Tijdens de week wordt er slechts één huisje met aangrenzend terras verhuurd. Mogelijkheid tot overnachten met maximum 2 personen.

 

Voorzieningen

Elk huisje beschikt over een dubbel bed, een badkamer en een keuken. Er is een groot terras aan de huisjes. Sauna en wellness is nog in opbouw.

Reserveren

Reserveren kan voor minimaal 2 nachten, in het weekend maximaal 3 en in de week maximaal 4 nachten. Vraag je overnachting aan, tenminste één week op voorhand via het formulier onderaan deze pagina.

Weekendtarief: 270 € per nacht
Weektarief: 160 € per nacht

Annuleren 24 uur van tevoren, 50 % vergoeding.

Eten en drinken

Je kan zelf koken in de huisjes of je kan je beneden op de PAKT-site te goed doen aan koffietjes in Caffènation, fameuze boterhammen bij Racine, zuurdesem pizza’s in Standard, eigenzinnige sharing menus in Kasserol en speciale biertjes en lokale hapjes in Speciale Belge Taproom. Wil je je laten verwennen? Dan kan je ook catering in de huisjes aanvragen. Informeer bij je aanvraag naar de mogelijkheden.

Aankomst en vertrek

Inchecken kan vanaf 15u, uitchecken tot 11u.

Er is een zone voor laden en lossen die kort kan gebruikt worden. Parkeren op de PAKT-site is enkel mogelijk voor maximaal 2 uur op de bezoekersplaatsen. Als je de parking wil oprijden van de site, gelieve dit in je aanvraag te vermelden. Je kan ook parkeren in de buurt. Het beste kom je met de fiets, vélo, te voet of met het openbaar vervoer. Er is een treinstation en tram op wandelafstand. Zo help je mee aan een leefbare stad. 

Verdere instructies voor aankomst en vertrek, ontvang je van ons per e-mail.

Afspraken

  • Muziek spelen kan op kamervolume tot 22.00 u, daarna houden we het graag stil voor de buren. 
  • We vragen ook om op het dak van de dakhuisjes te blijven omdat de andere daken voorbehouden zijn voor de leden van de boerderij. Mogelijk komt er een dakboer rond de dakhuisjes wat snoeien, plukken of wieden. 
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de geldende coronamaatregelen
  • Het is verboden te roken in de huisjes of op het dak. Roken is enkel toegestaan op de voorziene plaats aan de trappen.
  • Open vuur, bbq en vuurwerk zijn absoluut en overal verboden!
  • Geen drugs
  • Plukken van groenten en kruiden is niet toegelaten, in de toekomst komen er een aantal kweekbakken met kruiden voorbehouden voor de huisjes
  • De uitbater van de dakhuisjes is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. De huurder van de huisjes beschikt zelf over de nodige verzekeringen die alle lichamelijke of materiële schadegevallen dekken. Wij mogen een attest opvragen indien nodig.

Vraag je OVERNACHTING AAN

PAKT

…dat je de dakhuisjes wil reserveren?

Naam