Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik de PAKT-site bezoeken?

De PAKT-site is altijd vrij toegankelijk. Ontdek ons groene binnenplein, speeltuin, verborgen groene hoekjes. Kom sporten, werken of ontspannen. Geniet van lekker lokaal eten en drinken of maak kennis met onze creatieve ondernemers. De dakboerderij van PAKT is enkel toegankelijk voor leden en kan je alleen bezoeken op één van de activiteiten die je terugvindt op deze website bij Nieuws en agenda. Rondleidingen zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen met ernstige hoogtevrees.

Waar vind ik openingsuren?

De openingsuren van de eet- en drinkgelegenheden op PAKT vind je op hun websites. Een overzicht van de PAKT-bedrijven vind je op deze website bij ‘Ik wil PAKT bezoeken’.

Kan ik als particulier bij PAKT terecht voor advies over mijn stadstuin?

Als lid van de dakboerderij leer je het ganse seizoen tuinieren, van zaadje tot tomaatje. Met deze kennis kan je ook thuis aan de slag. Meer info vind je op deze website bij ‘Ik wil dakboer worden’. Voor gratis advies op maat voor de aanleg van jouw stadstuin of dak kan je in Antwerpen terecht bij het Ecohuis. Wij helpen je ook graag op weg met landschapsontwerp en advies op maat voor de realisatie van jouw groene stadsoase. Meer info bij 'Ik wil stadsgroen realiseren.'

Kan ik als professional bij PAKT terecht voor advies over mijn groenproject?

Ben je architect, ontwikkelaar, planner, ... en droom jij ook van een stad vol bruisende groene daken, straten, tuinen en pleinen? Hoe begin je eraan? Hoe zorg je van bij het begin voor de juiste gebruikersmix? Wie krijgt toegang en wie draagt welke verantwoordelijkheden? Hoe ga je aan de slag met modulair, circulair en eetbaar groen? En hoe vertaalt zich dat in een slim landschapsontwerp dat toegevoegde waarde creëert voor jouw project? Wij helpen je graag met inspiratie, landschapsontwerp en begeleiding bij opstart en aanleg. Meer info bij 'Ik wil stadsgroen realiseren.'

Mag ik foto’s trekken op de PAKT-site en de dakboerderij?

De PAKT-site is vrij toegankelijk, iedereen is er vrij om foto’s te nemen. Wil je een professionele shoot organiseren op ons binnenplein? En heb je nood aan extra infrastructuur, parking? kleedruimte, … Geef ons een seintje via onderstaand formulier; dan bekijken we samen met jou wat er mogelijk is.

Kan ik een verjaardagsfeest, teambuilding, … organiseren op de PAKT-site?

De PAKT-site zelf verhuurt geen evenement- of meetingruimtes. Voor lunch, apéro, diner, informele meetings of verjaardagsfeestjes kan je wel terecht bij onze eet- en drinkgelegenheden; Caffènation, Standard, Kasserol, Racine, Spéciale Belge Taproom mits reservatie. Voor professionele meeting-ruimtes in de buurt van PAKT kan je informeren bij Stokers of hotel August.

Kan ik een kantoor huren op de PAKT-site?

Momenteel is er één kantoorruimte beschikbaar op de PAKT-site. Je kan met je bedrijf ook een vergaderabonnement nemen op de dakboerderij. Interesse? Laat dan via onderstaand formulier jouw gegevens achter.

PAKT

…dat je ons wil bereiken?