Bedrijven kunnen voortaan vergaderen op de dakboerderij

serre

Kijk jij ook altijd op tegen vergaderingen in onpersoonlijke grijze ruimtes? Wil je zonlicht, frisse lucht en een uitzicht om 'u' tegen te zeggen? Zoek niet verder!

In onze gloednieuwe en volledig uitgeruste vergaderruimte kun je je ideeën laten groeien in een groene omgeving met uitzicht over de stad. Kom maandelijks met je collega’s en klanten vergaderen, werken, brainstormen, ... op de grootste dakboerderij van ‘t stad. Neem een abonnement op onze vergaderruimte in de dakserre. Buiten maar toch binnen. In hartje Antwerpen, een groene oase die inspireert.

 

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende abonnementsformules; van 3 uur per maand tot 16 uur per maand aan een uurtarief van 60 euro excl. btw. Er is een beperkt aantal abonnementen beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen formules, kunnen we een 10 à 20-tal abonnementen aanbieden. Momenteel zijn er nog een 75-tal uren beschikbaar. 

Je krijgt twee pasjes op naam van je bedrijf die toegang geven tot de dakboerderij van maandag tot vrijdag van 8u t.e.m. 17u. Je reserveert de dakserre in een gedeelde kalender met de andere abonnees. Het is toegestaan om over de ganse dakboerderij te wandelen. Meetings zijn énkel toegestaan in en naast de dakserre. Er zijn maximaal 25 personen toegestaan, meetings met 10 personen kunnen perfect met voldoende afstand plaatsvinden. Toilet, water (plat en bruis), koffie, thee, tafels en stoelen, tv-scherm, zonnewering, buitenterras en verwarming zijn voorzien.

 

Steun de stadsboeren


Met jouw lidmaatschap steun je de boerencoöperatie van PAKT en bouw je mee aan een innovatief, sociaal en educatief stadslandbouwproject. Jaarlijks inspireren onze stadsboeren duizenden bezoekers, een 150-tal dakboeren, buurt en scholen, chefs en cateraars; en brengen iedereen opnieuw dichter bij de oorsprong van wat er op hun bord komt. Met jouw maandelijkse bijdrage kan de boerencoöperatie blijven investeren in circulaire en sociale dak-experimenten. Zo bouwt jouw bedrijf mee aan méér biodiversiteit in de stad, kunnen we samen de hitte bestrijden, water recupereren, lokaal voedsel produceren, de afvalberg verkleinen én CO2 uit de lucht halen.
 

KOM EENS KIJKEN 

Interesse? Kom gerust een kijkje nemen. Contacteer ons voor een afspraak via dag@pakt-antwerpen.be of 0483 59 64 98.